Szolgáltatások

Banner készítés

Másra bízná bannereinek elkészítését? Megfelelő helyen jár.
grafika-weboldalra

Emeld Új Szintre Online Jelenléted!

A digitális korban a közösségi média platformok, mint a Facebook és az Instagram, elengedhetetlen eszközök a vállalkozások számára, hogy kapcsolatot tartsanak ügyfeleikkel és növeljék márkájuk ismertségét. Azonban a folyamatos és kreatív jelenlét fenntartása időigényes feladat lehet. Itt jövünk mi a képbe! Szolgáltatásunkkal leveszünk minden terhet a válladról, és biztosítjuk, hogy közösségi média profiljaid mindig lenyűgözően nézzenek ki.

Mi az a banner?

Az online marketingben és a webdesignban a banner egy grafikus hirdetési formátum, amelyet különböző weboldalakon helyeznek el, hogy vonzza a látogatók figyelmét és ösztönözze őket bizonyos műveletek végrehajtására, például egy linkre kattintásra vagy egy termék megvásárlására.

Banner Típusok

  1. Statikus Bannerek:
    Ezek az egyszerű képek, amelyek általában nem mozgó elemeket tartalmaznak. PNG, JPEG vagy GIF formátumban készülnek, és gyakran használják promóciók, akciók vagy egyszerű hirdetések megjelenítésére.

    A statikus banner egy álló szalaghirdetés, ami gyakorlatilag bármilyen weboldalon helyet kaphat. Álló, nem mozgó hirdetési típus, ami alkalmas egyszerű, rövid üzenetek közvetítésére.

  2. Animált Bannerek:
    Ezek a bannerek mozgó elemeket tartalmaznak, mint például GIF-ek vagy HTML5 animációk. Dinamikusabbak, és több információt tudnak közvetíteni rövid idő alatt, ami növelheti a kattintási arányt.

  3. Interaktív Bannerek:
    Ezek a legösszetettebbek, mivel a felhasználók kölcsönhatásba léphetnek velük. Lehetnek videók, játékok vagy egyéb interaktív elemek, amelyek növelhetik az elköteleződést és a kattintások számát.

Mire Használják a Bannereket?

  • Hirdetések:
    A bannerek az egyik legelterjedtebb online hirdetési forma. Segítségükkel termékeket, szolgáltatásokat vagy márkákat népszerűsíthetünk, és forgalmat irányíthatunk a hirdetett weboldalakra.

  • Promóciók és Akciók:
    Gyakran használják promóciók és akciók népszerűsítésére, például szezonális kedvezmények vagy új termékek bevezetésekor.

  • Márkaépítés:
    A bannerek hozzájárulhatnak a márka ismertségének növeléséhez és erősítéséhez azáltal, hogy vizuálisan vonzó és emlékezetes hirdetéseket jelenítenek meg.

  • Tudatosság Növelése:
    Használhatók kampányok részeként, amelyek célja a közönség figyelmének felkeltése egy adott ügy vagy esemény iránt.

weboldal-keszites-akcio

Előnyeink

  • Személyre Szabott Szolgáltatás:
    Minden ügyfelünkkel egyedi megközelítést alkalmazunk, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.

  • Gyors és Hatékony Munka:
    Gyorsan és precízen dolgozunk, hogy a tartalmak mindig időben elkészüljenek.

  • Megfizethető Árak:
    Versenyképes árakat kínálunk, hogy szolgáltatásunk mindenki számára elérhető legyen.

Hogy működik

Lépésről lépésre..

Kapcsolatfelvétel

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszéljük meg, mire van szükséged. Közösen meghatározzuk a céljaidat és a stílust, amit szeretnél követni.

Tervezés és Jóváhagyás

Elmondod az elképzeléseid, esetleges terveid és mi igyekszünk megvalósítani azokat.

Kész Tartalom

Tartalmaid elkészítjük pár napon belül. Akár még aznap.

Folyamatos Együttműködés

Van lehetőség folyamatos együtt működésre is, ha esetleg minden héten szükséged lenne rá.

Referencia

Statikus Bannerek és Kreatív tartalmak

weboldal-keszites-akcio
banner-keszites
weboldal-latogatottsag-meres
weboldal-keszites-akcio
banner-keszites
banner-keszites
webaruhaz-keszites
uj-weboldal
weboldal-keszites
uj-weboldal

Több banner rendelése esetén, valamint legalább 2 hónapnyi együttműködés esetén kedvezőbb árat biztosítunk. Kérd az ingyenes konzultációt!

Statikus Banner
5.990
FT/db
Instagram-bejegyzések, Instagram-történetek, Instagram Reels, Facebook-bejegyzések, Facebook-boritók, Facebook-hirdetések, A te történeteid, Pinterest-pinek, Twitter-bejegyzések
Animált Banner
24.990
FT/db
Videók (16:9), Facebook-videók, Videóüzenetek, Mobilvideók, Videómontázs, Youtube-videók, Hírfolyamhirdetés videói (álló), Tiktok-videók, Animált közösségi média
Scroll to Top