Szolgáltatások

Weboldal karbantartás

Elengedhetetlen egy weboldal számára a folyamatos törődés és frissítés.
weboldal-karbantartas

Mit jelent a Weboldal karbantartás?

Egy honlap karbantartása rengeteg szempontból is fontos. A weboldal karbantartás egyszerre jelenti a honlapunk biztonságos működésének fenntartását, és a megjelenített tartalom naprakészen tartását, hogy látogatóink mindig valós és aktuális információkat találjanak.

A weboldal megfelelő működéséhez szükséges a weboldal motorjának, illetve a felhasznált pluginok/bővítmények és egyéb kiegészítők folyamatos frissítése, telepítése. Sok cégnél előfordult már, hogy weboldalukat magára hagyták, amik később összeomlottak és a helyreállítási költségük sokkal drágább volt (már ha sikerült visszaállítani rendesen), mint ha karbantartási díj.


A megjelenített szövegek, képek, videók, stb.. módosításán kívül magában foglalja a weboldal átalakítását, bővítését és modernizálását is.

Kinek ajánljuk?

Feladatkör

Weboldal karbantartás árak

Az ár függ a weboldal nagyságától és kérések teljesítésétől. Általánosságban elmondható, hogy a karbantartási költség nálunk 15.000 Ft/hó – 20.000 Ft/hó közé tehető.

Havi törlesztőrészletes webshopok esetén a karbantartási költség 10.000Ft/hó, ami benne van a havi törlesztő részlet árában!

Feladatkör

weboldal-keszites-akcio
Scroll to Top